Reparatie, APK of onderhoud afspraak?Bel: 0594 212360

Nieuwe website Garage Terveld


Garage Terveld heeft een nieuwe website!

We hebben hiermee de mogelijkheid gekregen u op een eenvoudige manier op hoogte te kunnen houden van ontwikkelingen in de autobranche. Vanuit het menu van de wegpagina klikt u eenvoudig op nieuws en ziet daarbij in een oogopslag nieuws van ons bedrijf en nieuws van het merk Mitsubishi. Omdat wij naast "autogarage voor ieder merk" ook officieel mitsubishi service dealer zijn kunnen wij u het meest recente nieuws aanbieden vers van de pers.

Er is verder op de website op meerdere pagina's de mogelijkheid u in te schrijven voor onze nieuwsbrief u kunt daarmee persoonlijk op de hoogte gebracht worden van aanbiedingen, acties en reminders.

We hopen dat onze klanten deze nieuwsbrieven op prijs stellen en dat wij hiermee een extra stukje service kunnen verlenen.
De nieuwsbrieven zullen achteraf ook op de website komen en opgeslagen worden in het archief van de website.
Deze kunt u daar nog nalezen via het menu >Nieuws>Nieuwsbrief archief.

Als u nog geen lid bent van onze nieuwsbrief, meld u dan nu eenvoudig aan via een van de invoervelden op onze website. 
Slechts uw e-mail adres achterlaten is genoeg om automatisch toegevoegd te worden en automatisch berichten te ontvangen van ons.

De nieuwssectie op onze nieuwe website bied voor Mitsubishi rijders erg veel informatie. Hier komen geregeld persberichten van het merk te staan. Deze berichten worden niet in onze nieuwsbrieven aan u toegezonden maar enkel gepubliceerd op onze website.

Kijk hiervoor onder het kopje > NIEUWS > MITSUBISHI.

-

Met vriendelijke groet, Garage Terveld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

50 jaar Bovag Lid

Het is al even geleden.

Maar bij deze willen we van de gelegenheid gebruik maken om een oorkonde te publiceren waar we trost op zijn.